Cursus Kindergebaren Spelend Wijs©

Kindergebaren Spelend Wijs© is een programma voor de brede ontwikkeling van jonge kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Het doel is om kinderen aan de hand te nemen, zodat ze hun eigen talenten en kwaliteiten ontdekken en leren initiatief te nemen, met elkaar te communiceren en samen te werken.
Spelenderwijs worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd, door middel van vpay for essay write my essay papererhaaltjes, spelletjes, liedjes en knutselen. Alles met ondersteuning van gebaren. Tijdens de spelactiviteiten komen woorden en gebaren steeds terug in verschillende situaties en diverse verbanden, waardoor kinderen die beter kunnen begrijpen en onthouden. De onderwerpen in het programma sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen.
 Het programma ondersteunt en stimuleert ouders en verzorgers bij het uitdagen van het kind en het voorbereiden op de basisschool.
Wij bieden de cursus Kindergebaren aan in 6 bijeenkomsten van ongeveer 45 minuten. De thema’s van de bijeenkomsten sluiten aan bij de seizoenen en bijzondere dagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerstmis.
De cursus Kindergebaren Spelend Wijs kost €90,- per kind met 1 ouder.

pay for essay write my essay paper

Kijk voor de actuele cursusdata in de agenda.
Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor deze cursus? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.
Kindergebaren Spelend Wijs© is ontwikkeld door Indra de Bree-van der Meer, eigenaresse van pedagogisch trainingsbureau Kindercoaching Spelend Wijs©
Bron: Kindercoaching Spelend Wijs©

 

Advertentie